Možda Vam je dosadio svakodnevni, isti ritam i voleli biste nešto da promenite? Možda želite nove izazove, a još ne znate šta bi to moglo da bude?

Gimnastički klub "Pobednik" u svoj program je uključio jednu veliku novinu, akrobatsku gimnastiku,  koja je spoj neverovatnih veština, izdržljivosti, fizičke koordinacije i spretnosti pojedinca. Vreme je da proverite to i oprobate se na novom polju. Akrobatika je interesantan spoj neobičnih pokreta, ravnoteže i koncentracije, a pri tom je veoma zanimljiva i puna izazova. Njom ne morate da se bavite profesionalno jer nije uvek potrebno da svaki čovek ide na takmičenja, osvaja medalje i pokazuje se u javnosti. Nekada samo rezultat koji neko postigne motiviše čoveka da u svakodnevnim životnim izazovima bude spretniji, okretniji, spremniji da odgovori na mnoge prepreke. Akrobatika je nešto što, svakako, ako ste dinamična osoba, ili ako želite promenu, treba da probate.

Akrobatikom se pored ozbiljnog, sportskog bavljenja, možete uvek baviti rekreativno. Taj adrenalin i mogućnost da svoje fizičke potencijale izložite novim izazovima, može da bude nešto što će Vas osloboditi i svakodnevne monotonije, ali i pokazati da su onda neke druge svakodnevne stvari mnogo lakše i da ih ne treba preuveličavati. Zato je akrobatika dobra, ne samo kao fizička aktivnost, nego kao i svojevrsni psihički izazov pobede nad sobom.

U veoma savremeno opremljenim salama gimnastičkog kluba “Pobednik”, uz stručne savete vrhunskih trenera, naučićete da pravite premete, salto napred i nazad ili salto mortale i da pobedite svoj strah i naučite nešto novo. Ništa nije nemoguće, važno je uvek ispitati svoje mogućnosti.

Dođite da zajedno pravimo nove korake!

Za sve informacije: 065 8 555 222 - prof Zoran Vranov


Pošaljite komentar