Da li ste jedan od onih koji vole da sede u udobnom okruženju i sigurnosti ili ste osoba uvek spremna za nove izazove? Možda to tek treba da proverite, jer dok se čovek ne suoči sa sobom na više planova nikada i neće znati šta se u njemu samom krije.

Gimnastički klub "Pobednik" omogućio Vam je sada da kroz jednu veliku novinu u svojoj ponudi, akrobatsku gimnastiku,  koja je spoj neverovatnih veština, izdržljivosti, fizičke koordinacije i spretnosti pojedinca, proverite to i oprobate se na novom polju. Akrobatika je kao sportska veština interesantan spoj neobičnih pokreta, ravnoteže i koncentracije i mali broj ljudi zaista uspeva da postigne vrhunske rezultate u njoj.

Međutim, nije uvek potrebno da svaki čovek ide na takmičenja, osvaja medalje i pokazuje se u javnosti. Nekada samo lično postignuće motiviše čoveka da u svakodnevnim životnim izazovima bude spretniji, okretniji, spremniji da odgovori na mnoge prepreke i pobedi u trenutku kad je potrebno. Akrobatika je nešto što, svakako, ako ste dinamični kao osoba treba da probate, možda se čak uverite da to jeste nešto što je namenjeno baš Vama.

Naravno, akrobatikom se pored ozbiljnog, sportskog bavljenja, možete uvek baviti rekreativno. Taj adrenalin i mogućnost da svoje fizičke potencijale izložite novim izazovima, može da bude nešto što će Vas osloboditi i svakodnevne monotonije, ali i pokazati da su onda neke druge svakodnevne stvari mnogo lakše i da ih ne treba preuveličavati. Zato je akrobatika dobra, ne samo kao fizička aktivnost, nego kao i svojevrsni psihički izazov pobede nad sobom.

U sjajno opremljenim salama gimnastičkog kluba “Pobednik”, uz stručne savete vrhunskih trenera, dobićete motivaciju da pravite premete, salto napred i nazad ili salto mortale i da pobedite svoj strah i naučite nešto novo. Ništa nije nedostižno, važno je probati i videti svoje mogućnosti.

Dođite da zajedno pomeramo granice!

Zas ve informacije: 065 8 555 222 - prof Zoran Vranov

Pošaljite komentar