Želim da se bavim nekim sportom, a ne bih da to bude teretana ili trčanje, možete li mi preporučiti neki sport gde se stiče kondicija i učvršćuju mišići?

Ovo pitanje često postavljaju mnogi mlađi, ali i stariji koji nisu uspeli da se nađu u teretanama ili u svakodnevnom tračanju, a žele da to bude nešto što će ih dobro pokrenuti, razgibati, pravilno oblikovati mišiće i poboljšati kondiciju. E pa ko god je postavio ovo pitanje i otvorio ovu stranu na internetu, dobio je već svoj odgovor. Upravo tako. Gimnastika je odgovor. U ovom slučaju rekreativna gimnastika.

Zašto je gimnastika toliko dobra? Pa pre svega zbog toga što na najbolji način pokreće svaki deo tela vežbača, i ravnomerno zateže i učvršćuje mišiće, a pri tom utiče i na pravilno držanje tela, otklanja deformitete ili preventivno deluje, a i opušta mišiće koji su pod stresom od svakodnevnog sedenja na poslu.

Svaku vežbu prate iskusni treneri gimnastičkog kluba Pobednik  u lepom ambijetnu na više lokacija u Beogradu, koji svojim stručnim savetima svakog od vežbača usmeravaju prema njegovim mogućnostima.

Ne oklevajte, pridružite se sjajnom timu i uživajte u rezultatima!

Za sve informacije: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.


Pošaljite komentar