Pitate se zašto se Vaše dete ne odvaja od mobilnog telefona ili tableta? Voleli biste da mu ponudite nešto zanimljivo, ali drugačije i pametnije? Svako dete je radoznalo i aktivno i potrebno mu je nešto što će mu duže vreme držati pažnju. Ali dok mu ne ponudite alternativu za tablet ili kompjuter, to će mu biti uvek na prvom mestu.

U gimnastičkom klubu Pobednik postoji nešto što je prava alternativa. Kroz igru i vežbe na različitim, interesantnim spravama, Vaše dete će sigurno pronaći novi deo sebe i, ne samo da će aktivirati svoje telo, nego i zaposliti svoj um nečim pozitivnim i zanimljivim. Zato u prostranim salama na nekoliko lokacija možete dovoditi svoje mališane na sporstku, ali i rekreativnu gimnastiku i pokazati mu da sedenje ispred računara stvarno nije najzanimljivije. Upravo ovde, Vaši mališani će doživaljavati lično ono što im se nudi u video igricama, uz njihove junake. Ovde i oni sami mogu postati pravi junaci i pobediti sebe, ali i takmičiti se sa vršnjacima.

Uz stručne trenere koji su i sami vrhunski gimnastičari, Vaši mališani će dobiti mogućnost čak i da se pojavljuju na pravim takmičenjima, a ko zna, možda jednog dana i na međunarodnim. Ono što je najbitnije je da gimnastika, bilo sportska ili rekreativna izuzetno povoljno utiče na razvoj dečije muskulature, otklanjanje potencijalnih deformiteta, pa čak i postojećih, kao i na psihofizičko sazrevanje uopšte.

Dođite da prelazimo nivoe i pobeđujemo na pravi, realan način!

Za sve informacije: 065/8 555 222 – prof Zoran Vranov.

Pošaljite komentar