Koordinacija

                                                                     Spretnost

                     Gipkost

                                                                                                     Snaga               Gimnastika!

 

                                                   Brzina

Ako želite da vaše dete pravilno odraste i formira svoju muskulaturu izabrali ste pravi način. Sportska disciplina koja uključuje celo telo i predstavlja bazu svih sportova naučiće vašu decu da iskoriste svoje sposobnosti i snagu do maksimuma i da se psihofizički  razviju u najboljem pravcu. Nema lepšeg i zdravijeg početka za vaše dete od ovog sporta kroz igru i druženje sa vršnjacima.

Gimnastika je jedna od najstarijih sportskih disciplina i jedna od prvih na Olimpijskim igrama, a bila je prisutna još u Antičkoj Grčkoj, staroj Kini i Indiji. Ona je balans tela i uma.

Mnogi vrhunski gimnastičari počinjali su upravo kao deca i tako dostizali velike rezultate, pa čak i oni koji su imali neki nedostatak u razvoju. Gimnastika pruža upravo mogućnost da se prevaziđu nedostaci ili razvije prirodna sposobnost i talenat vašeg deteta. Jačajući i negujući takmičarski, ali i timski duh, vaše dete će se u budućnosti lakše suočavati sa izazovima i novim ciljevima. U našem gimnastičkom klubu „Pobednik“ koji se nalazi na 7 lokacija u Beogradu, vrhunski treneri usmeriće vaše dete u tom pravcu.

Dođite da se zajedno igramo, vežbamo, smejemo, družimo i negujemo sportski duh! Budite deo našeg popularnog društva, naših interesantnih igara i tima koji pobeđuje!

U lepom i veselom okruženju našeg gimnastičkog kluba „Pobednik“, profesionalni treneri biće sa vama i pokazaće kako da postanete najbolji gimnastičar i da jednom budete predstavnik svoje zemlje na Olimpijskim igrama.

                           Što je teži uspon na brdo to je bolji pogled sa vrha!


Pošaljite komentar