Kako ih podstaći da krenu na neki sport i ostanu duže na njemu? Vrlo često je ovo prvo pitanje svakog od roditelja trenerima, ali često nema pravog odgovora. Svako je zasebna ličnost i svako dete je takođe svet za sebe. Ali postoji nešto što im je zajedničko, a to je igra!

Tako je, upravo kroz igru svako dete će se samo zadržati na nekoj aktivnosti. Zašto su igrice na računarima i tabletima toliko privlačne? Pa zato što im simuliraju igru. U gimnastičkom klubu Pobednik postoji prava alternativa za to. A to je igra u kojoj je svako dete uključeno od glave do pete,a ta igra je pri tom i vežba koja će im izuzetno mnogo značiti pre svega u razvoju, a tokom vremena i za pravilno držanje, zatezanje, a i koncentraciju i odgovornost.

Iskusni treneri u Pobedniku baš kroz igru svakom detetu približavaju ove vežbe, uz razne zanimljive rekvizite, na strunjači i kroz mala takmičenja, a kako dete počinje da prihvata trening, tako oni postaju sve ozbiljniji i zahtevniji, uz mnoge prave gimnastičke sprave. Tokom vremena mnogi od mališana se toliko zaljube u ovaj sport, da više čak i ne pominju nešto drugo i jedva čekaju da ulete u salu i pridruže se svojim vršnjacima. Mnogi od dece kasnije zaista postižu sjajne rezultate i čak učestvuju na mnogobrojnim takmičenjima.

Dođite drugari da zajedno osvajamo jedan novi svet!

Sve informacije: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.


Pošaljite komentar