Možda želite da se oslobodite svakodnevnih pritisaka, da se malo opustite, probate nešto novo i aktraktivno. Evo načina! Sportski klub Pobednik omogućio Vam je da u savremeno opremljenim salama i na pravim profesionalnim trambolinama oprobate svoju okretnost i da se na trenutak vratite u detinjstvo, kada smo se svi igrali upravo na takav način, prevrćući se i skakućući gde god smo mogli. I danas deca posebno vole tramboline u luna parkovima, a ovde ćete to moći da doživite i Vi.

Velika trambolina je dimenzija 530 cm x 305 cm (5.3m x 3.05m) a visine 115 cm. Prva asocijacija na spomenutu reč „trambolina“ jesu skokovi, pri čemu isti izvodi različite akrobacije u vazduhu. Izvanredan osećaj koji se javlja pri odrazu o platno tramboline, zaista čoveka oslobađa stresa i svakodnevnih misli i briga.

Zbog svojih dimenzija i opterećenja koje može da podnese velika trambolina namenjena je deci i odraslima, koji žele da uživaju u skokovima i akrobatskim veštinama koje je moguće izvesti u letu. Skakanje na trambolini privlači podjednako i mlađe i starije, koji na trambolining gledaju kao na vid sporta ili rekreacije.

Svima onima koji su se oduvek pitali kakav je osećaj kada se vinete u vazduh, velika trambolina to verno dočarava, uz pomoć elastičnog platna koje je rastegnuto preko metalnog okvira kružnog ili pravougaonog oblika. Nekoliko odraza o platno dovoljni su da se vinete u vazduh i prepustite kreativnom izvođenju najrazličitijih akrobacija. Elastično platno doprinosi visini odraza i čini da adrenalin pokreće celo telo.

Dođite da se uverite u ovaj sjajan osećaj i da probate jedan novi vid rekreacije!
Za informacije uvek na raspolaganju: profesor Zoran Vranov 065 8 555 222

Pošaljite komentar