Da, gimnastike je savršena baza za bilo koji sport, a sada ćemo objasniti i zbog čega je to tako. Naime, kada imate malo dete, možda želite da se ono u budućnosti profesionalno bavi sportom, ali ne znate gde da ga upišete, pošto pokazuje interesovanje za sve po malo. Plašite se da ne izgubite vreme na pogrešno odabranoj sportskoj disciplini, pa da posle nema mesta za nešto drugo...

U takvim slučajevima, slobodno odaberite sportsku gimnastiku. Reč je o tome da je gimnastika bazičan sport, tj. nalazi se u osnovi svih drugih sportova. Verovatno ste mnogo puta videli da svaki trening, bilo kog sporta, započinje istim vežbama zagrevanja i završava se istezanjem. To su te vežbe koje se praktikuju i kod sportske gimnastike. 

Na ovaj način dete postavlja bazu, pa i ako provede godine baveći se gimnastikom, ništa nije izgubljeno, jer su postavljeni odlični temelji, tako da kasnije, može da se usmeri ka onom sportu koji ga više privlači. Dođite na probni trening koji organizuje Gimnastički klub Pobednik, i dalje će sve teći samo od sebe. 


Pošaljite komentar