Pozivamo sve roditelje, koji žele da im se dete bavi nekim sportom, a još uvek nisu sigurni šta bi to moglo da bude, da dovedu mališane kod nas, u gimnastički klub Pobednik i da se odradi jedan probni trening.

Cilj ovog treninga jeste da se dete upozna sa vršnjacima i sa trenerima. Vrlo brzo će uvideti koliko je atmosfera zaista sjajna, jer su svi sposobni, brzi, snažni, jaki, hitri, okretni... Kod ritmičke gimnastike u sali se čuje muzika, koja prati izvođenje vežbi, tako da je sve još zanimljivije.

Sve što je potrebno da uradite jeste da okrenete naše brojeve telefona i da zakažete vreme i termin koji vama odgovaraju. Na našim trenerima jeste da motivišu vaše dete i da ono poželi da dođe i sledećeg puta.

Gimnastika je jedan od najbolji sportova koje možete da izaberete, a razlog leži u tome da je vrlo lako da se nakon treniranja ove discipline dete prebaci na bilo koju drugu. Imali smo mnogo slučajeva kada su se deca opredeljivala za fudbal, košarku, rukomet, odbojku, vaterpolo, plivanje, skijanje, tenis, atletiku i slično, kao i situacija gde su ostali verni gimnastici kao svojoj prvoj, pravoj i jedinoj ljubavi.

 

Pošaljite komentar