Pošto smo se u prethodnim tekstovima upoznali sa time šta je to prvi i probni trening, sada ćemo objasniti kako da dođete do nas. Naime, na ovom istom sajtu, na kome čitate naše tekstove, možete pronaći kontakt telefone Gimnastičkog kluba Pobednik.

Jednostavno, dovoljno je samo da okrenete te brojeve i da zakažete prvi slobodan termin koji vama i vašem detetu odgovara. Nakon toga, samo dođite i prepustite se atmosferi, koja će vas osvojiti, verujte nam!

Puno dece na jednom mestu, svi veseli, užurbani, vežbaju, nasmejani, dok se negde u pozadini čuje i muzika koja prati ritmičke gimnastičarke... – sve to ostavlja veoma lep utisak, tako da deca žele da se svemu tome vrate opet, i da postanu deo tima.

Lepo je pripadati negde, nekoj sportskoj porodici, kao što je Gimnastički klub Pobednik. Mi se stvarno trudimo da se sva deca kod nas osećaju lepo i da svaki trening predstavlja pravi užitak. Vežbe koje su naporne, lakše se savladavaju kada je tu ekipa koja vas podržava, a nakon toga sledi i druženje, pa se deca izuzetno fino socijalizuju i stvaraju nove kontakte.


Pošaljite komentar