Ako vam je teško da dete odvojite od fotelje i mobilnog telefona ili tableta, i tu postoji jedno prikladno rešenje a to je – besplatni probni trening. Naime, gimnastički klub Pobednik organizuje prvi susret koji se ne naplaćuje, a svrha i smisao jeste da se dete upozna sa atmosferom, da vidi na licu mesta u uživo kako sve to izgleda.


Potrebno je da deca shvate da vežbanje i treniranje sportske gimnastike nije samo mukotrpno ponavljanje vežbi sve dok se one ne dovedu do perfekcije, već je to i druženje, sticanje novih i kvalitetnih poznanstava, jer mališani dolaze u kontakt sa decom koja već imaju slična interesovanja.


To je zapravo, isto kao što i škola nije samo učenje, već i zabava i druženje. Sve te aktivnosti, trebalo bi da ostanu u lepom sećanju za ceo život, a pre svega toga, da donesu benefite u vidu pravilnog razvoja tela i psihe. Osim lepo oblikovanih i zategnutih mišića, budući mladi ljudi dobiće samopouzdanje, borbeni duh, potrebu da nikada ne odustaju dok ne ostvare cilj, kao i uverenje da je svaka prepreka premostiva, ma šta da je u pitanju, a ne samo sport. Pošaljite komentar