Godine 1991. u Beogradu, rođen je Miloš Timotić. Sportskom gimnastikom isti započinje da se bavi još kao dete, prilikom čega se zaljubljuje u osnove ove fascinantne discipline. Ono što ga najviše privlači jeste činjenica da sportska gimnastika podrazumeva konstantnu aktivnost svih mišića duž tela i maksimalnu koncentraciju vežbača u svakom trenutku.

Trenirajući naporno godinama, 2009. godine mu se ostvaruje želja i učestvuje na Svetskom takičenju u Freeruningu u Nemačkoj, koji se održao u Hamburgu. Postiže dobra rezultat i osvaja 16. mesto. Tokom godina koje su usledile više desetina puta je učestvova na različitim takičenjima, kako u ekipnim, tako i u pojedinačnim kategorijama. Na istima je postigao značajne rezultate.

Učestvovao je takođe na 36., 37., i 38. otvorenom prvenstvu u skokovima na maloj trambolini. Isti su se održavali 2011., 2012. i 2013. godine u Sloveniji u mestu Bezigrad. Na datim takmičenjima demonstrirao je svoje umeće i odneo sa sobom 3 srebrne medalje u ekipnim kategorijama.

Trenutno radi kao trener u Gimnastičkom klubu Pobednik. Svoje veštine, znanja i iskustvo nastoji da prenese na nove članove, ljubitelje sportske gimnastike.

Radi na lokacijama – Taš, Mirijevo - kao trener akrobatike i trambolining

Pošaljite komentar