U ulici Goce Delčeva broj 38, na Novom Beogradu očekuje Vas Gimnastički klub Pobednik, mesto koje deci i mladima pruža jedinstvenu priliku da se upoznaju sa lepotama i prednostima sportske gimnastike. Svake godine Gimnastičkom klubu Pobednik je pridruži veliki broj novih članova željinih novih iskustava i avantura kada je gimnastika u pitanju. Kako interesovanje za ovim jedinstvenim spojem umetnosti i sporta iz godine u godinu sve više raste, tako je i GK Pobednik odlučio da Vam bude dostupan na brojnim lokacijama širom Beograda.

Gimnastika je sportska disciplina koja na specifičan način kombinuje snagu, koordinaciju pokreta, veštinu i umetnost u jednu celinu. Putem brojnih gimnastičkih vežbi pojedinac stiče uvid u svoju snagu i mogućnosti ali isto tako pronalazi način da pomeri granice svoje izdržljivosti. Ista je upravo zbog toga kao  zbog brojnih drugih pozitivnih činilaca preporučljiva deci od navršene četvrte godine pa na više.

Ukoliko Vaše dete zeli da se upozna sa sportskom gimnastikom Gimnastički klub Pobednik na Novom Beogradu je idealno mesto za to. Deci različitog uzrasta omogućeno je sticanje znanja i veština na polju gimnastike, a svi su srdačno dobrodošli u klub koji godinama unazad okuplja zaljubljenije u ovu plemenitu sportsku disciplinu.

Gimnastika je sport za oba pola i ista predstavlja najbolji način za savladavanje koordinacije vlastitih pokreta, kao i pomeranja granica ličnih mogućnosti. Gimnastika uči decu od malih nogu da su sposobna za mnogo više nego što su možda prvobitno mislila. Putem pažljivo osmišljenih vežbi ista postaju smela, hrabra, izdržljiva i veoma snalažljiva u prostoru i svetu koji ih okružuje. Treneri sa višegodišnjim iskustvom zaduženi su za prenošenje svojih znanja i veština na sve nove članove.

Primarni zadatak gimnastike je da kod dece stvori osećaj za timski rad i sportsko ponašanje. Takođe pored toga ona doprinosi i pozitivnom razvoju njihovih mentalnih sposobnosti. Ono na šta gimnastika ima poseban uticaj jeste pravilan razvoj muskulature svakod deteta. Prostorije Gimnastičkog kluba na Novom Beogradu savremeno su opremljene spravama za gimnastiku na kojima će deci biti zadovoljstvo da vežbaju – gimnastički parter, konj za preskok, trambolina, gimnasticka greda...

Treneri:


Submit Your Comment

Ana Grkovic 14.09.2016 23:17

Dobar dan, imam cerku od 5 godina i interesuje me da li bih mogla da je dovedem na probni cas i kada?takodje koju su termini trninga i kolika je cena? hvala, pozz!

Sandra Cvetanovic 18.09.2016 02:28

Postovani,interesuju me termini za dete od cetiri godine,kao i cena mesecne clanarine,lokacija Novi Beograd...unapred hvala na odgovoru Srdacno, Cvetanovic S.