Dečiji rođendani predstavljaju dešavanja koja deca željno iščekuju cele godine. Vi kao roditelji sigurno se trudite da im po pitanju tog dana svaku želju ispunite i učinite im njihov rođendan nezaboravnim. Brojne dečije igraonice i rođendaonice širom grada nude mogućnost proslave rođendana za decu različitog uzrasta. Međutim njihov koncep se svodi gotovo na isto i deca polako ali sigurno postaju zasićena datih mesta.

Kako biste prijatno iznenadili svoje dete i omogućili mu da proslavi svoj rođendan u nesvakidašnjem ambijentu preporučujemo Vam sportski tip rođendana u Gimnastičkom klubu Pobednik. Vrata istog otvorena su mališanima svih uzrasta i njihovim roditeljima, u okviru hale broj 4 Beogradskog sajma. 


Sportski rođendani su znatno drugačije zamišljene proslave dečijih rođendana, u kojima dominira spotski duh i rekreacija za svu decu. U prvom planu je pre svega zabava i dobar provod dece, praćen aktivnostima na gimnastičkim spravama i upoznavanjem sa lepotama gimnastike. Stručni trenerski tim zadužen je za nadzor svih mališana i njihovo učešće u planiranim aktivnostima.
Čak i ako se Vaše dete i njegovi drugari nikada do sada nisu susreli sa gimnastikom i spravama na kojima se vežba, ne treba da brinete jer će istima biti obezbeđen stručan nadzor i vođstvo trenera koji će se pobrinuti da svi mališani tokom rođendana zaista uživaju. Deca će imati priliku da oprobaju svoje veštine na najrazličitijim gimnastičkim spravama i da se međusobno druže.

Kompletnu organizaciju rođendana možete da prepustite stučnom timu Gimnastičkog kluba Pobednik. Obzirom da se radi o skupocenoj gimnastičkoj opremi, na kojoj deca treba da treniraju i nakon završetka rođendanskog slavlja, roditeljima se sugeriše da se drže ograničenja po pitanju donošenja hrane i pića. Dozvoljeno je samo doneti pizzu za decu, sokiće i tortu, kako bi se izbegla mogućnost prosipanja hrane i pića po gimnastičkoj opremi i samim tim povreda gimnastičara.

Cena rođendana za članove kluba iznosi 170 evra za 2h, dok je cena za decu koja nisu članovi kluba 200 evra.


Slika koju najčešće viđamo na dečijim rođendanima je kako oni jurcaju, skaču, penju se i gde za to ima uslova, ali i tamo gde ih baš i nema. Zašto biste decu opominjali da se smire, kada je takva vrsta fizičke aktivnosti izuzetno zdrava kako za njihov telesni, tako i za mentalni razvoj? Nemojte više da se ljutite na njih što su neumorni, već im omogućite da ujedno proslavljaju rođendan i odlično se zabave baš po svojoj meri!

Sportske rođendane koji se organizuju u Gimnastičkom klubu Pobednik deca jednostavno obožavaju. Tamo mogu da rade sve ono što najviše vole. Sve gimnastičke sprave stoje im na raspolaganju i to uz stručan nadzor trenera. Ukoliko se sa takvim sprava susreću prvi put, ne brinite, naš tim će im pomoći da se bezbedno oprobaju u svakoj od gimnastičkih disciplina koju požele. Ko zna, možda gimnastika postane i njihova nova ljubav na prvi pogled. Ako je zavole, sigurno neće pogrešiti. Biće zdravi, veseli, spretni i snalažljivi mladi ljudi s veštinama na kojima mogu samo da im pozavide.

Devojčice naročito vole ritmičku gimnastiku. Prosto ne možete da ih odvojite od čunjeva, krugova i vijača. Spretno i okretno se vrte maštajući kako su olimpijske šampionke, a iz naše vežbaonice izađu srećnije nego ikad.

Sportski rođendani postali su pravi hit svuda u svetu, a sada ih možete na isti način proslaviti i kod nas. U prostoru dovoljno velikom da primi sve vaše i male i velike goste, klincima će sigurno biti lepo, a i vi ćete biti oduševljeni njihovim veštinama za koje možda niste ni znali da imaju.

Kompletnu organizaciju možete poveriti timu Gimnastičkog kluba Pobednik koji obezbeđuje stručan nadzor nad decom zarad njihove bezbednosti, a zbog sigurnosti i obezbeđenja kvaliteta treninga i drugoj deci koja će doći posle, prilikom zakazivanja dobićete instrukcije od domaćina koju hranu i piće je preporučljivo da donesete, kako bi se sprečilo eventualno ugrožavanje naše skupe opreme.

Za članove GK Pobednik, sportski rođendan u trajanju od 2h može se organizovati po ceni od 130 eur, dok je za one koje nisu članovi cena 150 eur.

Pružite i svom detetu i svim njegovim prijateljima nezaboravno iskustvo proslave sportskog rođendana u klubu Pobednik.

Submit Your Comment