Na teritoriji opštine Vračar, u Južnom Bulevaru ul. Hadzi Milentijeva 70 u okviru OŠ Svetozar Marković nalazi se Gimnastički klub Pobednik. Prijatan i opušten ambijent, savremena sportska gimnastička oprema kao i stručan trenerski tim svakodnevno omogućavaju velikom broju dece i mladih da se bave gimnastikom. 


Ukoliko ste primetili da je Vaše dete zainteresovano za ovaj vid sporta i rekreacije, na pravom ste mestu. Treneri sa višegodišnjim iksustvom posvetiće svakom mališanu svoju nepodeljenu pažnju sa cilje da ga upoznaju na što zanimljiviji i kreativniji način sa čarima sportske gimnastike. 

Ista je naime savršen spoj planskih pokreta, fleksibilnosti i gracioznosti. Gimnastika ima za cilj stavljanje naizgled nesavladivih prepreka odnosno zadataka pred pojedinca i pomeranje granica njegove izržljivosti. Fascinantno je koliko toga je ljudsko telo u stanju da postigne ukoliko dovoljno u isto uloži truda i rada. Zahvaljujući sportskoj gimnastici svi mišići duž tela gimnastičara se aktiviraju i isto se razvija u pozitivnom smeru. 

Dokazano je da deca koja se od najranijeg doba bave gimnastikom imaju znatno veće sanše da isprave postojeće deformitete kao i da preče pojavu drugih. Gimnastika se preporučuje mališanima od navršene četvrte godine pa na više. Gimnastički klub Pobednik na Vračaru pre svega deci omogućava da se međusobno druže, stiču nova prijateljstva, stvaraju aktivne radne navike, neguju ljubav prema sportu i rekreaciji uopšte.

Gimnastika na bazni sport pruža mogućnost deci da se u daljem periodu svog života po želji opredele za neki drugi vid sporta, imajući iza sebe dobar temelj i oslonac. Izuzev toga što gimnastika omogućava deci da se pravilno razvijaju i rastu, ista deluje veoma blagotvorno i na njihov mentalni sklop. Podstiče ih da budu kreativna, snalažljivam, samouverena, disciplinovana i više okenuta pozitivnim strana u životu.

Gimnastički klub Pobednik opremljen je savremenom gimnastičkom opremom koja je na raspolaganju deci i mladima, članovima kluba – gimnastički parter, gimnastička greda, trambolina, gimnastički razboj...

Treneri:


Termini za Vračar (Južni Bulevar):

Grupa/dan PON UTO SRE ČET PET SUB NED
Gimnastika - 4-7 god / 18:00-19:00h / 18:00-19:00h / / /
Gimnastika preko 7 god / 19:00-20:00h / 19:00-20:00h / / /

Submit Your Comment