U nedelju, 19. maja, održano je državno prvenstvo u B grupnim vežbama u Bačkom Petrovcu, gde su naše takmičarke postigle izvanredne rezultate. Njihova posvećenost, trud i timski duh još jednom su se pokazali u najboljem svetlu.

Naše mlađe pionirke osvojile su treće mesto, donoseći bronzanu medalju svom klubu. Ovo je izuzetan uspeh s obzirom na visok nivo konkurencije i kvalitet ostalih ekipa. Devojčice su pokazale zavidnu koordinaciju, sinhronizaciju i preciznost u izvođenju svojih vežbi, što je rezultiralo visokom ocenom i zasluženim plasmanom.

Pionirke su takođe imale zapažene nastupe, zauzevši peto i sedmo mesto od ukupno 21 ekipe. Ovi rezultati pokazuju njihov kontinuirani napredak i posvećenost treninzima. Njihov trud i rad tokom priprema su se isplatili, a ostvareni plasmani su veliki motiv za dalji napredak i usavršavanje.

Ovi uspehi ne bi bili mogući bez predanog rada njihovih trenera. Treneri su svojim znanjem, iskustvom i motivacijom vodili devojčice kroz pripreme, pomažući im da postignu svoj maksimum. Njihova podrška i stručno vođenje su ključni faktori za ove zapažene rezultate.

Čestitamo svim takmičarkama na postignutim rezultatima i zahvaljujemo se trenerima na njihovoj posvećenosti i profesionalizmu. Njihov trud i rad su se isplatili, a mi smo izuzetno ponosni na sve njih.

Takođe, hvala roditeljima na podršci i verovanju u svoje devojčice. Njihova podrška je neizmerno važna za uspeh svakog sportiste.

Ponosni smo na sve naše takmičarke i radujemo se njihovim budućim uspesima. Verujemo da je ovo tek početak njihovih sportskih karijera i da će nas još mnogo puta obradovati svojim rezultatima.

Još jednom, čestitamo svim devojčicama i njihovim trenerima na izvanrednim postignućima na državnom prvenstvu u Bačkom Petrovcu!

Submit Your Comment