главни тренер Г.К. Победник
 
Имао богату најпре спортску а касније и тренерску каријеру. 
Спортском гимнастиком почео да се бави у г.к. Београд, прелази касније у Д.Т.В. Партизан, а касније вежбачку каријеру завршава у г.к. Палилула. 
Такмичио се дуги низ година од пионирске па све до сениорске категорије. 
Као члан репрезентације, а на основу спортских резулатата стекао статус спортисте саврзног ранга и 12. година спортског радног стажа. 
Међу бројним резултатима у тадашњој великој Југославији (СФРЈ) могу се издвојити јуниорско злато и сребро из Загреба 1983. године, сениорска бронза из Тузле 1985. године, вишеструки првак Србије у свим категоријама, од пионира до сениора, неки су од резултата у богатој спортској каријери.
Прве додире са тренерским послом остварује 1984. године у раду са предшколском децом и пионирима, и од тада креће богата тренерска каријера. 
Професионални тренер постаје 1986. године у г.к. Палилула. 
Организован и предан рад даје убрзо и прве резултате на домаћим и међународним такмичењима у Румунији и Мађарској, где са најмлађим категоријама осваја бројне медаље. 
Континуирани рад касније доводи до све бољих резултата. 
Потврда томе су прваци СР Југославије у категоријама пионира, кадета и јуниора, како екипно тако и појединачно. 
Постаје тренер јуниорске репрезентације са којом остварује запажен наступ на балканским играма у Солуну. 
Члан његове екипе постаје сениорски репрезентативац и даје свој допринос наступом на светском првенству у Кини. 
Низ околности допринео је да напусти тренерски посао, а међу њима су немогућност клуба и савеза да испрати програм рада, припрема и неопходних наступа на међународним такмичењима, што је било неопходно за наставак добрих резултата, због чега је прекинуо професионални радни однос са клубом и напусти тренерски посао.
Након дугог прекида, а на наговор великог ентузијасте и заљубљеника у гимнастику Зорана Вранова од децембра 2014. године, поново се прихвата тренерског посла. 
За две године рада у г.к. Победник (2015. и 2016. година), на свим нивоима, такмичари мушке спортске гимнастике са којима је радио освојили су укупно 102 медаље. 
У 2015. години 39 медаља, а у 2016. години 63 медаље. 
Наши такмичари су кадетски, јуниорски и сениорски прваци Београда, две године за редом кадетски вицепрваци Србије екипно. 
За кратко време је нашег, сада већ бившег члана клуба, Луку Милојевића, довео до јуниорске репрезентације Србије. 
Са њим је у 2015. години освојио 3. место у вишебоју, и још 6 медаља у финалу по справама на државном првенству за 2015. годину, а већ наредне 2016. године, постаје кадетски првак државе у вишебоју и најуспешнији такмичар државног првенства са 8 медаља.
У 2016. години наши такмичари освајају екипно пионирску лигу Србије, а у појединачном вишебоју, 2. и 3. место уз још 12 медаља у финалу по справама. 
У овој години је извршена селекција младих гимнастичара од којих се очекује наставак континуитета добрих резултата у наредним годинама.
 
 

Submit Your Comment