Profesor Vranov Zoran je predsednik Gimnastičkog kluba Pobednik i trener istovremeno u istom. Sa najvišom ocenom završio je i diplomirao na Fakultetu Fizičke kulture u Beogradu. Prof Vranov se može pohvaliti dugogodišnjim radom i iskustvom na polju sportske gimnastike kao i uspešno ostvarenim kontaktom sa izuzetno velikim brojem članova kluba, kako mlađih tako i starijih generacija.

Tokom svog radnog veka Prof Vranov je radio oko dve godine na Fakultetu kao demonstrator na predmetima sportska gimnastika i antropomotorika. Studentima je tokom tog vremena nastojao da na specifičan način približi ove deiscipline i navede ih da se bliže upoznaju sa gimnastikom. Stečeno znanje i iskustvo, omogućili su mu da veliki broj mladih upozna se ovim fascinantnim sportom koji postaje sve popularniji na našim prostorima.

Iza sebe Prof Vranov ima zavidnih 20 godina iskustva u poslu profesionalnog kaskadera. Njegova specijalnost je akrobatika, čije ga vratolomije i dan danas fasciniraju i privlače. Mnogo puta do sada je bio pobednik na takmičenjima širom sveta, osuševljavajući publiku svojim veštinama. Takođe dvostruki je svetski šampion u kaskaderstvu.

Poslednjih nekoliko godina posebnu pažnju je posvetio razvoju sportske gimnastike na našim prostorima, a posebno klubu koji nosi naziv Pobednik.

Stalno prisutan na lokaciji Beogradski Sajam.

Submit Your Comment