Vaše dete se razvija i raste i formira svoju muskulaturu od malih nogu. Kako će je formirati zavisi i od toga da li se bavi nekim sportom i da li je dovoljno aktivno. Ne mora vaki sport da bude dobar za svako dete. Ali ako ste izabrali gimnastiku, izabrali ste pravi način za to formiranje. 

Gimnastika je disciplina koja uključuje celo telo i predstavlja osnovu svih sportova i ona če naučiti Vašu decu da iskoriste svoje kapacitete i snagu do pravih granica i da se psihofizički  razviju u najboljem pravcu.

Nema lepšeg i zdravijeg početka za vaše dete od ovog sporta kroz igru i druženje sa vršnjacima.

Gimnastika je jedna od prvih sportskih disciplina koja se pojavila na Olimpijskim igrama, a bila je prisutna još u Antičkoj Grčkoj, staroj Kini i Indiji. Ona predstavlja ravnotežu tela i uma. 

Mnogi poznati gimnastičari počinjali su baš kao deca i tako dolazili do velikih rezultata, pa čak i oni koji su imali neki nedostatak u razvoju. Gimnastika pruža upravo mogućnost da se prevaziđu svi nedostaci ili razvije prirodan talenat vašeg deteta. Jačajući i negujući takmičarski, ali i timski duh, vaše dete će razvijati i svoje mentalne kapacitete i u budućnosti se lakše suočavati sa izazovima i novim ciljevima. U našem gimnastičkom klubu „Pobednik“ koji se nalazi na više lokacija u Beogradu, vrhunski treneri usmeriće vaše dete u željenom pravcu.

Dođite da zajedno vežbamo, smejemo se, igramo se i družimo i negujemo sportski duh! 

Za sve informacije možete pozvati: 065 8 555 222 - prof Zoran Vranov

Pošaljite komentar