Sve mališane na teritoriji opštine Zemun obradovaće vest da im je Gimnastički klub „Pobednik“ na dohvat ruke. U okviru Hale Pinki u Zemunu očekuje Vas klub koji deci i mladima različitog uzrasta, zaljubiljenicima u sport i rekreaciju pruža mogućnost da oprobaju svoje veštine na gimnastičkim spravama. Gimnastika je naime sportska disciplina zahvaljujući kojoj je aktiviraju mišići duž celog tela pojedinca i koja samim tim utiče pozitivno na rast i razvoj dece.

Gimnastika se samim tim preporučuje deci, oba pola, od navršene četvrte godine života pa na više, bilo kao takmičarski sport ili vid rekreacije. Čak i ako se vaše dete u budućnosti opredeli za neki drugi vid sporta, gimnastika će mu biti dobra podloga, jer ista kao bazični sport priprema telo deteta za sve izazove u budućnosti koje ga očekuju. Pred svega pravilan razvoj muskulature i dobar psihički razvoj bitni su za odrastanje deteta i njegovo stasavanje i pametnog pojedinca. Izuzev toga što gimnastika pozitivno utiče na fleksibilnost organizma ista pojedincu daje i dobar osećaj za percepciju sveta koji ga okružuje.

Ukoliko se Vaše dete aktivno bavi gimnastikom, ista će doprineti sprečavanju nastanka deformiteta ali i ispravljanju postojećih u velikoj meri. Gimnastika je sport koji decu navodi da kreativno razmišljaju, budu uporna i istrajna u svojim namerama i ciljevima, kao i da budu uverena u svoje sposobnosti. Stručan trenerski tim Gimnastičkog kluba „Pobednik“ u Zemunu trudi se da svakom mališanu omogući da ostvari svoje snove i ciljeve kada je gimnastika u pitanju.


Sportska gimnastika omogućava deci da shvate da mogu mnogo toga da postignu ako su dovoljno uporna i hrabra. Specifična po tome što prkosi gravitaciji, sportska gimnastika je dobar način da deca shvate da ništa nije nemoguće ako to dovoljno žele.

Treneri:Submit Your Comment

Marina 30.08.2016 08:34

Postovani, kada su termini u Zemunu?Sincic ima 6 godina! Srdacan pozdrav