Svi u sebi imamo, manje ili više, dete koje uvek hoće da se igra. Mnogo različitih situacija na poslu, kod kuće, u svakodnevnoj komunikaciji sa ljudima, dovodi nas do stresnih momenata i zato nam je uvek potreban neki vid relaksacije. Igra je takođe jedan vid opuštanja. Gimnastički klub Pobednik dao Vam je mogućnost za jedan sasvim novi način, barem kod nas, za oslobađanje od stresa i za jednu igru koja će nas na kratko vratiti u detinjstvo. To je trambolining, nešto što voli svako dete i vrlo često na rođendanima, u igraonicama mališani prvo trče upravo na te male tramboline. A sad postoji mogućnost da je probaju i stariji i uvere se u povoljan uticaj  te zanimljive sprave.

Trambolining je vid sporta i rekreacije i može biti individualan, ekipni ili za sinhrono izvođenje. 

Postoje dve vrste trambolina - velike i male, koje mogu biti okruglog ili pravougaonog oblika, a razlikuju se po svojim dimenzijama i nameni.
Dimenzija velike tramboline je 530 cm x 305 cm, sastoji se od elastičnog platna, koje je rastegnuto preko metalnog okvira, na visini od 115 cm. Ona je namenjena kako dečijoj, tako i odrasloj populaciji. Deca su u stanju satima da skaču na trambolini i izvode najrazličitije okrete. Zato Vam se u prostorijama gimnastičkog kluba “Pobednik” pruža posebna šansa da se i Vi oprobate u ovoj uzbudljivoj aktivnosti.

Mala trambolina, za razliku od velike, služi pre svega za gimnastičke vežbe. Dimenzije su jo 150 x 150 , postavlja se ispred strunjače i posle skoka gimnastičar se na nju dočekuje, ali zbog svojih malih dimenzija ova vrsta trambolina iziskuje izuzetnu preciznost pri naskoku. Tim naskokom, ako je dobar, gimnastičar dobija savršen let i mogućnost da izvede najrazličitije figure, okrete i premete.

Čekaju Vas zanimljivi momenti u gimnastičkom klubu Pobednik! Ne oklevajte, probajte i zaljubite se u ovu interesantnu sportsku disciplinu i u isto vreme sjajnu rekreaciju i zabavu!

Za sve informacije: 065 8 555 222 - prof Zoran Vranov

Pošaljite komentar