Vrlo je čest slučaj da su roditelji sportski tipovi ličnosti, koji su uvek nešto kroz život trenirali, a njihova deca ne pokazuju sklonost ka sportu niti ka fizičkim aktivnostima, generalno. Tada se javlja zabrinutost, jer roditelji znaju i svesni su koliko sport dobro deluje na psihofizički razvoj mlade osobe, i sigurno ne bi želeli da im dete živi statično – pasivno.

Tada ne znaju kako da decu zainteresuju, kako da im ukažu da sport ima mnogo prednosti, i da to nisu samo naporna treniranja, već da je to i jedna lepa obaveza, druženje, a onda dolaze i uspesi, tj. rezultati kojima se dete ponosi...

Naša preporuka je da dovedete svoje mališane u Gimnastički klub Pobednik, jer mi organizujemo prve, besplatne probne treninge, pa je potrebno da se samo najavite telefonom i da izaberete vreme koje vama odgovara.

Dete će se na tom prvom treningu upoznati sa atmosferom, videće šta sve znaju i mogu njegovi vršnjaci, pa će i ono samo poželeti da bude poput njih – vešto, spretno, okretno, puno snage i brzine... Pokušajte i verujemo da će se vaše dete zaljubiti u gimnastiku.

 

Pošaljite komentar