Ima dosta dece koja su veoma aktivna, i generalno, privlači ih sport, pa možda čak i roditelji uviđaju potencijal da deteta da bude profesionalni sportista. Onda se pitaju, gde da to dete usmere, kada ono ima interes prema svemu. Jednako se raduje golu na fudbalskoj utakmici, postignutoj trojci u košarci ili veštom zakucavanju, kao i maestralnim potezima Đokovića, Federera ili Nadala..

Tu su roditelji na slatkim mukama, pošto ne znaju kako da ovu situaciju reše, a ni dete ne može da im pomogne, jer je previše malo da bi i samo znalo koje su njegove želje... Uzmimo u obzir da se afiniteti ka sportu menjaju kako deca rastu.

Zbog toga je dobra odluka da se klinac ili klinceza dovedu na prvi trening koji je besplatan, u Gimnastički klub Pobednik. To je jedan termin, u toku koga se upoznajete sa trenerima, kao i sa mališanima koji već godinama treniraju, vredno i radno, pa su postigli zavidne veštine.

Pozitivna atmosfera, nadmetanje, sportski duh i sve ostalo što je prisutno u sali, biće dovoljno da se dete opredeli da dođe i sledećeg puta.


Pošaljite komentar