Često se dešava da imamo dete koje sve zanima, svaki sport i izuzetno je fizički aktivno. Ali, tu se javlja jedan drugi problem, a to je da ne znamo na koji sport da takvo dete usmerimo, i u nedoumici smo gde bi pokazalo najbolje rezultate. 

Ono jednako voli i fudbal, i košarku, rukomet, odbojku, tenis, vaterpolo, plivanje, atletiku... Sada stvarno ne znate šta da radite! Ali, imamo rešenje za vas.

Gimnastički klub Pobednik organizuje probne treninge koji su besplatni, i samo je potrebno da pozovete naše brojeve telefona i da zakažete termin koji je prvi slobodan a da vama odgovara. Dakle, prvi trening služi da se upoznamo svi zajedno – roditelji sa trenerima i salom u kojoj se odvija vežbanje, kao i deca jedna sa drugom, novi klinci sa decom koja već dugo treniraju i vežbaju. Kada mališani vide koliko su njihovi vršnjaci sposobni i spretni, vrlo lako će poželeti da budu kao i oni.

Osim toga, treneri su tu da daju dodatnu podršku i motivaciju, tako da se veoma često dešava, kao po nepisanom pravilu, da svi dođu ponovo i nastave da treniraju.


Pošaljite komentar