Gimnastički klub Pobednik jedan je od najboljih klubova u Beogradu, koji je aktuelni državni prvak i u muškoj i ženskoj gimanstici.

U gimanstičkom klubu Pobednik, možete upisati svoje dete na treninge gimanstike, ritmičke gimnastike, gimnastike za decu, aktrobatiku, a takođe je namenjena i starijima, koji žele da se usavršavaju na polju gimnastike kroz individualne treninge.

Gimnastika za decu:

Gimnastika za decu sastoji se od motoričkih zadataka čiji je cilj prevazilaženje i usvajanje novih pokreta i pomeranje sopstvenih granica, kroz ponavljanje pokreta.

Cilj dečije gimanstike je da se spreči stvaranje deformiteta kod dece i napravi zdrava fizička osnova, jako telo ali i jačanje fleksibilnosti, fokusa i discipline.

Ritmička gimnastika:

Ritmička gimnastika je posebno omiljena među devojčicama, a ona je viši nivo gimnastike koja podrazumeva ne samo gimnastiku, u njenoj osnovi već i nadgradnju u smislu razvijanja kreativnosti, uvođenja pokreta i rekvizita, kao i kreiranje koreografije.

Ritmička gimanstika je favorit devojčicama i zbog scenskih kostima i prilike za državna i svetska takmičenja i napredovanje u gimnastici.

Gimnastički klub Pobednik na različitim lokacijama:

Gimanstički klub Pobednik nalazi se na više lokacija u Beogradu, gde možete upisati dete na gimanstiku: Savski venac, Zermun, Mirijevo, Novi Beograd, Sajam, samo su neke od poznatih lokacija.

Sportski rođendani

Možda i omiljeni deo rada sportskog kluba Pobednik su sportski rođendani koji se organizuju u ogromnoj hali, gde deca kroz akrobatiku i gimnastiku, slave rođendan na brojnim spravama i sa drugarima, uz stručan nadzor trenera.

Submit Your Comment