Nijedan sport, kao gimnastika, vam ne osigurava da nećete da pogrešite ako želite da vam se dete bavi profesionalno sportom jednog dana, a ono je sklono predomišljanju i ne zna št abi tačno želelo.

Naime, mnoga deca su sklona da menjaju mišljenja, to je naprosto u dečijoj prirodi. Danas žele jedno, sutra se zaljube u nešto drugo i tako u nedogled. Retki su mališani koji se fiksiraju za jedan sport i ostanu mu verni do puberteta, pa i kasnije, i postižu vrhunske rezultate, jednoga dana, kao profesionalni sportisti.

Da biste bili mirni sa ove strane, najbolje je da vaše dete upišete na gimnastiku. To bi značilo da psotavljate dobre temelje, pa ste sasvim opušteni ako dete jednoga dana dođe i kaže vam kako ne želi da se bavi gimnastikom, nego nečim sasvim desetim, kao što je plivanje, odbojka, rukomet, tenis, atletika, vaterpolo...

Dakle, bitne su vežbe koje dete upražnjava na svakom treningu, pošto se gimnastika smatra bazičnim sportom. To su temelji za sport i za budućnost, tako da nema greške. Javite se za prvi trening!


Pošaljite komentar