Na Prvenstvu Srbije-C u ritmičkoj gimnastici, održanom 9. juna, naše talentovane takmičarke su ostvarile zapažene rezultate, donoseći ponos i radost našem klubu.

Mila Mitić, iz generacije 2018, svojim prvim nastupom zauzela je izvanredno treće mesto. Ovaj uspeh je posebno značajan s obzirom na njeno prvo učešće u takmičenju. Njena posvećenost i trud su se isplatili, a mi se radujemo njenim budućim uspesima.

U konkurenciji 2017. godišta, Dimitra Brdarević je zauzela osmo mesto. U kategoriji 2016. godišta, Nina Božović je osvojila treće mesto, dok su Srna Cvetković, Lenka Živković i ostale takmičarke ostvarile solidne plasmane. Ekipno, 2016. godište osvojilo je treće mesto, što je još jedan dokaz njihovog timskog duha i veštine.

Takmičarke iz 2015. godišta takođe su briljirale. Đurđa Mitić je zauzela peto mesto, dok su Lena Stošić, Katarina Ljubojević, Zoi Takas i Tatjana Alilomov ostvarile dobre rezultate. Ekipno, 2015. godište je zauzelo treće mesto, potvrđujući kvalitet i potencijal naše mlade ekipe.

Iskra Đurković iz 2014. godišta zauzela je šesto mesto, dok su Tamara Ilić i Ema Lukić takođe pokazale odlične performanse. Nada Gaon iz 2012. godišta je zauzela jedanaesto mesto u vežbi sa obručem, pokazavši veliki potencijal za buduća takmičenja.


Ovi rezultati su plod marljivog rada i truda naših takmičarki, kao i stručnog vođenja njihovih trenera. Čestitamo svim gimnastičarkama i njihovim trenerima na izvanrednim uspesima i radujemo se njihovim budućim takmičenjima. Veliko hvala i roditeljima na podršci i verovanju u svoje devojčice.

Ponosni smo na sve naše takmičarke i želimo im još mnogo uspeha u budućnosti!

Submit Your Comment