Ako ste čitajući naše tekstove, odlučili da je gimnastika pravi sport za vaše dete, onda je samo preostalo da se organizujete i dođete na prvi, probni trening. Dobra vest je da je to gratis termin, i sve što je potrebno da učinite, jeste da okrenete brojeve telefona Gimnastičkog kluba Pobednik, i da odaberete termin koji vama i detetu odgovara. 

Nakon što dođete, sve prepustite nama. Probni trening znači da ćemo se svi upoznati – vaše dete sa ostalom decom, roditelji sa trenerima, i mališani sa njima, te se tako stvara jedan prijateljski, sportski odnos.

Kada deca prvi put dođu u salu, i vide atmosferu koja tamo vlada, obično jedva čekaju da se ponovo vrate i započnu sa treniranjem. Treniranje gimnastike, ne predstavlja neku dosadnu i tešku obavezu, već je to radost i druženje, postajanje snažnijim, okretnijim, sposobnijim u svakom smislu, dok se podiže i samopouzdanje, gradi se odgovornost i druge pozitivne osobine ličnosti. 

Dakle, gimnastika ima uticaj ne samo na telesni razvoj mališana, već i na psihu. Pored toga, deca stiču nove drugare, što je zaista neprocenjivo. Neka od tih prijateljstava ostaju za ceo život. Pošaljite komentar