U prethodnim tekstovima vezanim za naslovnu temu, bavili smo se time zbog čega je sve štetan neaktivan način života i kako bi živela deca da se samo ona pitaju o tome.

Sada dolazimo do situacije kada bi trebalo da popričate sa svojim mališanom, o značaju sporta. Naravno, ovde je veoma važno u kom uzrastu se nalazi dete, jer nije isto razgovarati sa detetom koje ima četiri godine i sa tinejdžerom koji ima dvanaest, na primer. Ali, ponekad ćete lakše dokazati značaj nečega veoma malom detetu, nego mališanu u pubertetu, koji je već početo da ispoljava svoje bubice i da vam, ponekad, kontrira.

Dakle, ako pričate sa malim detetom, to će biti lakši posao, pošto će biti dovoljno da zakažete probni trening, koji je besplatan, i neophodno je da se samo zakaže unapred, telefonom. Kada dođete sa klincem ili klincezom, vrlo brzo će biti obuzeti atmosferom koja vlada na treningu – tamo je sve živo i veselo, nikome nije teško ni smarajuće zato što trenira, čak se i najteže vežbe izvode sa lakoćom.... Kada malo dete upije svu tu atmosferu, vrlo brzo će poželeti da postane deo iste.


 

Pošaljite komentar