Kroz prethodne nastavke, izlistali smo sve načine kako da pomognete detetu da zavoli sportsku gimnastiku, odnosno, bilo koji sport i da se uključi na redovne treninge.

Jedan bitan faktor jeste upoznavanje novih drugara i građenje prijateljskih veza, koje neretko potraju celoga života. Nijedno dete ne želi da bude samo i da ima samo iluziju da ima puno prijatelja, a to su zapravo samo virtuelni drugari iz svega Instagrama ili Fejsbuka, Snepčeta i drugih aplikacija.

Potpuno je drugi osećaj kada sa nekim komunicirate uživo, a ne preko tastarure ili ekrana, kada osetite energiju, smejete se, viđate svakoga dana... Ovo bi trebalo da oseti i vaše dete i tek kada se uključi na treninge, shvatiće koliko je to lepše i inspirativnije, koliko se bolje oseća u odnosu na sobu u kojoj je samo i ispred sebe ima samo neki uređaj koji ga povezuje sa ostatkom sveta.

Sve što treba da učinite jeste da okrenete broj telefona našeg gimnastičkog kluba i da zakažete probni trening. Ovo je besplatan termin, tako da služi samo da se dete upozna sa vršnjacima i trenerom i da se dodatno motiviše za buduće redovne dolaske.


 

Pošaljite komentar