Gimnastički klub Pobednik ima iskrenu želju da što više mladih ljudi uključi u svoje redove, odnosno, da im usadi ljubav prema sportu, u našem slučaju, ka gimnastici. Sportska gimnastika je bazičan sport, tako da se nalazi u osnovi svih drugih, a to bi dalje značilo da je veoma lako preći i nakon nekoliko godina treniranja na nešto drugo – fudbal, košarku, rukomet, odbojku, plivanje, tenis...

Poenta je da je sportska gimnastika sastavljena od vežbi koje se nalaze na svakom treningu, jer kojim god sportom da se dete bavi, ono mora da se na početku treninga zagreva, a na kraju da se isteže i slično.

Mnoga deca su neodlučna i jednostavno ne znaju koji sport ih najviše privlači, odnosno, sve vole po malo. Tada je najbolja odluka da ih dovedete kod nas, na probni trening. Probni trening je besplatan i sve što je potrebno da učinite to je da pozovete broj telefona i da zakažete termin.

Cilj probnog treninga jeste da dete oseti atmosferu, da se upozna sa vršnjacima i sa trenerima, tako da i samo poželi da bude deo svega toga. Dolasci na treninge, nakon toga, nisu neka neželjena obaveza, već naprotiv, nešto čemu se dete raduje.


 

Pošaljite komentar