Gimnastičarke Gimnastičkog kluba "Pobednika" ostvarile su izvanredan uspeh na prvom kolu pionirske gimnastičke lige Srbije (Region 2), donoseći kući čak 19 medalja. U tri kategorije su ekipno osvojile zlatna odličja, pokazujući dominaciju i kvalitet.

U kategoriji druge selekcije, gimnastičarke GK "Pobednika" su pored ekipnog zlata, osvojile sva tri pojedinačna mesta na postolju. Treće mesto zauzela je Danica Petrović, dok je srebrna medalja pripala Mariji Tripković. Najsjajnije odličje odnela je Kira Veksina, pokazavši izuzetnu spretnost i veštinu. Mirna Jugović, iako je imala mali peh, uspela je da se plasira na visoko peto mesto, čime je dodatno osnažila timski uspeh.

U kategoriji treće selekcije, dve naše takmičarke su se popeo na postolje. Jovana Domazet je osvojila treće mesto, dok je drugo mesto pripalo takmičarki Gimnastičkog kluba "Dif", Ini Rašković. Zlato je ponovo otišlo u ruke naše takmičarke Dunje Krstić, koja je briljirala u ovoj kategoriji. Ostale članice ekipe takođe su ostvarile zapažene rezultate: Maja Wong je zauzela peto mesto, dok je Nataša Miljković bila osma.

Gimnastičarke GK "Pobednika" su se takmičile i u B programu, gde su u kategoriji mlađih juniorki osvojile ekipno zlato. Pored sjajnog timskog uspeha, srebrno odličje je pripalo Olgi Kronji, koja je pokazala izuzetnu izvedbu. Ostali članovi ekipe, Danica Čupić, Tijana Pelemiš, Zora Rosić i Sara Mihajlović, doprineli su ukupnom timu svojim izvrsnim nastupima.

Ovaj uspeh gimnastičarki GK "Pobednika" na pionirskoj ligi Srbije potvrđuje njihov trud, posvećenost i kvalitetan rad sa trenerima. Klub nastavlja da postiže vrhunske rezultate i postavlja visoke standarde u gimnastici, što uliva nadu za buduće uspehe na domaćoj i međunarodnoj sceni.Submit Your Comment