Postoje situacije u kojima su roditelji jako ambiciozni i sasvim svesni činjenice koliko sport dobro utiče na psihički i fizički razvoj. Upisali bi dete na bilo koji sport koji poželi, ali imaju jedan ne tako mali problem – dete ne želi da trenira ništa!

Šta raditi tada?

Pre svega, pokušajte da vidite koje su sklonosti vašeg mališana. Ako ne možete, ne brinite, postoji kompromisno rešenje, a to je upravo – gimnastika. Zbog čega to kažemo?

Gimnastika je bazičan sport, i u osnovi je svih drugih. To bi ukratko značilo, da vaše dete može da promeni sport u svakom trenutku u budućnosti, i da pri tome nije izgubilo ništa, jer je postavilo veoma dobre temelje.

Naša preporuka jeste da dođete da se upoznamo, a za to je dovoljno da okrenete naše brojeve telefona i da odaberete termin koji vam odgovara. Prvi, probni trening je sasvim besplatan, tako da će dete steći utisak šta znači trenirati nešto, i videće koliko je pozitivna atmosfera u sali. Puno vršnjaka koji vredno treniraju, deluje veoma stimulišuće, tako da se uglavnom dešava da prvi probni trening bude samo jedan u nizu i da se dete nakon toga upisuje i počinje redovno da dolazi i vežba.

 

Pošaljite komentar