Mnogi roditelji su zainteresovani da im dete trenira gimnastiku, ali ne znaju da li će to da im se dopadne, da li će da se kasnije predomisle i slično. Zbog toga mi, iz Gimnastičkog kluba Pobednik, organizujemo prvi probni trening, koji je sasvim besplatan, i otvoren za sve ljude i mališane dobre volje, da dođu i da se upoznamo.

Dovoljno će biti da samo okrenete naše brojeve telefona i da zakažete prvi slobodan termin, koji vam odgovara. Nakon toga, dožite da se družimo, da se deca upoznaju sa drugom decom koja već treniraju, kao i sa trenerima, a isto to će učiniti i roditelji. Bitno je da svi zajedno osećamo pripadnost, da smo jedna velika sportska porodica. Ovo je lep osećaj zajedništva, koji neguju sve vrste sporta, pa tako i gimnastika.

Kada deca osete atmosferu, najčešće požele da se vrate, i da postanu deo svega toga: da umeju ono što znaju i njihovi vršnjaci, da budu snažni, vešti, spretni, okretni, da se druže i zabavljaju... Tako trening nije obaveza, već nešto što se željno iščekuje.


Pošaljite komentar