U subotu, 15. juna, naše talentovane takmičarke su se borile na Prvenstvu Beograda u B grupnim vežbama, a mlađe pionirke su ostvarile izvanredne rezultate. Njihov trud, posvećenost i timski duh doneli su im zaslužene nagrade, na ponos svih članova kluba i trenera.

Mlađe pionirke su zasijale na prvenstvu osvojivši prvo mesto u svojoj kategoriji. Ova zlatna medalja je dokaz napornog rada i discipline koju su pokazale tokom celokupnog perioda priprema. Osim osvajanja prvog mesta, naša druga ekipa mlađih pionirki je zauzela peto mesto, što je takođe veliki uspeh s obzirom na jaku konkurenciju i visoke standarde takmičenja.


Ovaj uspeh je rezultat kontinuiranog rada i zalaganja naših mladih gimnastičarki, ali i stručnog vođenja njihovih trenera. Treneri su svojim znanjem, iskustvom i motivacijom omogućili takmičarkama da postignu ove sjajne rezultate. Čestitamo svim članicama tima na izuzetnim nastupima i želimo im još mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

Njihova posvećenost sportu, kao i međusobna podrška unutar tima, ključni su faktori za ove zapažene rezultate. Verujemo da će ovaj uspeh biti samo početak njihove bogate sportske karijere i inspiracija za sve mlade sportiste koji se tek upuštaju u svet gimnastike.

Veliko hvala i roditeljima koji su nesebično podržavali svoje devojčice na svakom koraku, kao i svim članovima kluba koji su doprineli ovom uspehu.

Još jednom, čestitamo svim takmičarkama i njihovim trenerima na izuzetnom uspehu na Prvenstvu Beograda!

Submit Your Comment