Nekada je postojala reklama – Pušenje ili zdravlje, odlučite sami. Naravno, izbor nije težak, ili ne bi trebalo da bude težak, ali u životu ništa ne ide jednostavno ni lako, pa tako ni kada je u pitanju početak bavljenja fizičkim aktivnostima ili prestanak konzumiranja duvana.

Internet je mreža svih mreža i bez iste teško bismo mogli da zamislimo svakodnevnicu, sadašnji svet takav kakav jeste. Gotovo da ne prođe dan dok nekom ne pošaljemo mejl ili poruku preko mreže, ili da ne pogledamo sadržaje sa društvenih mreža...

Tajna je u tome da se sve koristi umereno, ali je takođe poznato da deca nemaju osećaj za meru, pa kada im se nešto dopada, previše se fokusiraju na to, zapostavljajući sve ostalo. 

Sport je veoma važan kada je reč o fizičkom razvitku deteta, jer se u tom uzrastu, odrastanja i razvoja, formiraju kosti, i mišićni sistem. Tako da, ako želimo da nam dete pravilno odraste, trebalo bi da obavezno razmislimo o uključivanju na neku sportsku aktivnost.

Pozivamo vas da dođete u Gimnastički klub Pobednik i da prisustvujete prvom probnom treningu, koji je gratis. Pošaljite komentar