Svaki napredak u tehnologiji ima svoje prednosti, ali samo ako se pravilno koristi. To bi značilo, da je svakako dobro da vaša deca budu aktivna na društvenim mrežama, i da imaju puno pratilaca, virtuelnih prijatelja, lajkova, fejvova i svega ostalog lepog, ali sa druge strane, ne smeju da zapostavljaju društveni život koji je realan i stvaran.

Poenta je u tome da se nađe dobra ravnoteža. Kada dete završi sa svojim obavezama u školi, napiše domaće zadatke, tada možete da odredite da se sat vremena dnevno pozabavi društvenim mrežama. A nakon toga, idealno bi bilo da uveče dođe na trening i da se druži sa svojim vršnjacima.

Da bi deca bolje razumela o čemu pričamo, Gimnastički klub Pobednik organizuje prvi, probni trening koji je besplatan, i služi tome da se upoznamo sa vama, i vi sa nama, da vidite šta mi sve umemo, možemo i nudimo. Deca će sama, na kraju, odlučiti da li žele da postanu deo svega što su videla, ali naša iskustva govore da kada jednom osete sjajnu atmosferu, vrlo brzo požele da dođu i drugi put, i da postanu redovni članovi našeg gimnastičkog kluba.


 

Pošaljite komentar