Naravno, ima mnogo dece koja su lenja po prirodi i radije vreme provode bez ikakvih fizičkih aktivnosti ili sa vrlo malo njih. To nije dobro za njihov rast i razvoj, kako fizički, tako i mentalni.

Sa druge strane, postoje mališani koji su stalno u pokretu, jure, trče, skaču, pa su roditelji u drugoj dilemi, a to je – koji sport odabrati za njih?

Međutim, tema ovog našeg teksta su klinci i klinceze koje sport ne zanima i kako ih navesti da se uključe u sportske aktivnosti? Pre svega, pokušajte da popričate sa detetom, i da mu objasnite da vežbanje i treniranje bilo kog sporta, nije samo mukotrpna obaveza, već nešto čemu će se ono radovati.

Redovni treninzi uključuju upoznavanje mnogo novih vršnjaka, dete se socijalizuje, postaje otvoreno, društveno, a sve je to veoma korisno za psihološki razvoj. Dođite u prostorije našeg kluba Pobednik, da odgledate prvi, probni trening koji je besplatan. Dovoljno je samo da zakažete telefonom vreme koje vama odgovara i da se pojavite sa mališanom. Atmosfera, treneri i ostali drugari, učiniće svoje. 

Pošaljite komentar