Kada kažemo – sport – tada mnogi ljudi pomisle samo na mukotrpne treninge, odricanja, obaveze, vežbanje do iznemoglosti... Ipak, da li je sve to baš tako?

Koliko puta ste videli srećnu decu kako odlaze ili se vraćaju sa treninga? Mnogo puta, uvereni smo. To je zbog toga što su ta deca veoma rado prihvatila svoje obaveze, i raduju im se, jer sport je mnogo više od gorepomenutog vežbanja – to je druženje sa vršnjacima, stvaranje prijateljstava koja neretko traju čitavog života.

Baveći se sportom, dete vodi aktivan način života, ne sedi kod kuće, već pored škole ima još nešto što voli i što ga motiviše. Deca koja se ne druže sa drugom decom, često su veoma zatvorena u sebe, asocijalna, nedruštvena, i teško uspostavljaju kontakte, stide se i ćute, tako da nisu popularna u društvu, čak su često i neprihvaćena.

Sport je sjajno rešenje za ove probleme koji muče mnoge roditelje, tako da je vaša dobra odluka da pozovete decu da dođu na prvi probni trening u Gimnastički klub Pobednik, i da osete deo atmosfere. Vrlo smo sigurni u to da će im se dopasti, i da će sama tražiti da ih dovedete ponovo. A onda kreće redovno treniranje, na opšte zadovoljstvo.

 

Pošaljite komentar